درباره ما
معرفی مقبره شهدا و هیئت الشهدا

مقبره الشهداء

مقبرة الشهدای شهرک شهید محلاتی ، محل دفن ۵ تن از شهدای دفاع مقدس است .این مقبرة الشهدا در سال ۱۳۷۸ با دفن پنج شهید گمنام عملیات فتح المبین تاسیس شد.مزار دکتر حسین اسکندری امام جماعت شهرک شهید محلاتی که سال ۱۳۸۰ در مسیر جهاد فرهنگی به شهادت رسیدند نیز آنجا هست .
همچنین حسینیه با بزرگترین گنبد خاورمیانه با رنگ آبی در محوطه مقبرة الشهدا قرار دارد که همچنان در حال ساخت می باشد .

هیئت الشهداء

هیئت الشهدای شهرک شهید محلاتی از سال ۱۳۸۱ توسط شهید مدافع حرم سردار حسن شاطری تاسیس و در طی سال های گذشته در دو حوزه خادمی شهدای گمنام مانند غبار روبی و نظافت و عطر افشانی و نگه داری مزار شهدای گمنام و برگزاری مراسمات و فعالیت های فرهنگی مذهبی جهادی مانند مراسمات هفتگی سخنرانی و روضه و زیارت عاشورا در شب های جمعه و دیگر مراسمات مناسبتی مثل محرم و فاطمیه و رمضان فعالیت داشته است .
این گروه فرهنگی مذهبی در موضوعات جهادی و خیریه و نیکو کاری و ترویج سبک زندگی شهدا در رسانه های فضای مجازی و ... فعالیت های زیادی داشته است .

پیام شهدا

گروه فرهنگی هنری پیام شهدا با هدف ارتقا سطح کیفی و هنری تولیدات شهدایی آغاز به کار کرد. رویکرد این گروه فعالیت تخصصی با محوریت شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای هسته ای می باشد.
تولیدات محتوایی شبکه های اجتماعی و تولیدات محصولات فرهنگی مذهبی، نشر فایل های مراسم های مقبره و هیئت الشهدا و تامین خدمات صوتی و تصویری مراسم های مقبره اغلب بر عهده این گروه می باشد.

جهادی و نیکوکاری

شبکه نیکوکاری، به زبان ساده، مجموعه ایی از نیروهای مردمی (و روابط میان آن‌ها) است که بر حسب علاقه و به صورت داوطلبانه جهت جذب کمی‌های مردمی و ارایه‌ی خدمات به نیازمندان در چارچوب قروانین جمهوری اسلامی و با نظارت کمیته‌ی امداد امام خمینی (ره) فعالیت می‌نمایند. همچین پیوندها، ارتباطات بین مردم و همبستگی عمومی، به عنوان  منبع حیاتی و ثروت ملی، با خلق هنجارها واعتماد متقابل، باعث نزدیکی انسان‌ها به یکدیگر و همگرائی اجتماعی می‌گردد. امروزه شبکه‌ها نقش ارزنده‌ای را درعرضه و به اشتراک گذاشتن دستاوردها، ایده‌ها و تجارب موفق به عنوان تولید کننده سرمایه اجتماعی ایفا مینمایند که عمدتاً مبتنی بر عوامل فرهنگی و اجتماعی است.

WhatsApp Image 2021-04-07 at 10.35.57

خادمی گلزار شهدا

طرح خادمی مزار شهدا از ۲۲ بهمن سال ۱۳۹۸ استارت خورد و به صورت عملی از ابتدای سال ۱۳۹۹ به مرحله اجرا رسید، خادمین محترم هر روز عصر با مدت ۴ ساعت (طبق لیست تعریف شده) به صورت منظم مشغول به انجام امورات خادمی از جمله، غبار روبی مزار شهدا، جارو کردن محیط ، پخش صوت، نظافت وضو خانه، پذیرایی از زائران در موکب الشهدا، هستند در این طرح (بستگی به فصول سال و ماه های مختلف سال) عموما هر روز ۲ الی ۳ برادر و هفته ای ۳ نوبت خواهران مشغول به فعالیت هستند